BARÜ “Ar-Ge Proje Pazarı” heyecanı yeniden başlıyor

Bölgenin en önemli bilim ve teknoloji etkinliklerinden biri olan Bartın Üniversitesi (BARÜ) “Ar-Ge Proje Pazarı” heyecanı yeniden başlıyor.

Bilim ve teknoloji konusunda farkındalığı artırmak, gençlerin geleceği şekillendirecek gelişmelere odaklanmaları sağlamak amacıyla düzenlenen organizasyonla #MilliTeknolojiHamlesi’ne katkılar sunulması hedefleniyor.

Proje özetlerinin 08 Ekim 2023 tarihine kadar gönderilebileceği yarışmada ön değerlendirme sonuçları 15 Ekim 2023 tarihinde açıklanacak.

BARÜ Kutlubey Yerleşkesinde 02-03 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte dereceye girecek proje sahiplerine, Üniversite kategorisinde 15.000 ile 50.000, Lise kategorisinde 7.500 ile 15.000 TL arasında değişen miktarlarda para ödülleri de verilecektir.